A nagy terményverseny I. - Eredmény!

Miss Daisy 2011.09.21. 20:45

Terményversenyt hirdettünk a nyár végén, hogy megcsodálhassuk, mi mindent termett idén a magyar föld olvasóink körében. Rengeteg pályázat érkezett, ebből egy szűkített listát tegnap tettünk közzé. Ma összeült a zsűri és a pontszámokat összeadva a következő eredményt hozta a képek és a hozzájuk mellékelt történetek láttán.

Igazából most csak első helyezettet hirdetünk, a győztes pedig gazdagabb lesz egy 20 000 forint értékű Oázis utalvánnyal. Bezzegkertészünk szoros versenyben kerekedett felül Papp Ildikó és az ő szőlőjének megható történetén. Ildikó története annyira megindított bennünket, hogy képét és történetét egy 2 személyes belépővel jutalmazzuk a hétvégén rendezendő Hortus Hungaricus vásárra.

És akkor most jöjjön a nyertes neve, aki nem más, mint Cseh Róbert. Indoklás: A kiskertész buzgalma lenyűgözött bennünket. Az őszinte szavak, melyek a kertészkedés során elszenvedett kudarcot sem kendőzték el, igazán megindítóak voltak, akárcsak a gondosan dokumentált veteményes. A levélből áradt a kert szeretete, a kiskertész elégedettsége, fejlődni akarása. A terményekből összeállított csoportkép, a kovászosuborka koronával, lenyűgözte a zsűrit.

Külön értékeltük, hogy Róbert eszközhasználati szokásaiba is beavatott, és a kertészkedés financiális oldalába is betekintést engedett. Reméljük, Cseh Róbert az Oázis utalványokkal még pazarabb betakarítások részese lehet.

Aki most nem nyert, ne csüggedjen, hamarosan újabb játékkal jelentkezünk. Köszönjük az együttműködést mind az Oázis Kertészetnek, mind a Magyar Termék Rajongói oldalnak. Tessék őket lájkolni! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://aszomszedkertje.blog.hu/api/trackback/id/tr423244258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

robull1982 2011.09.21. 20:57:06

Köszönöm SZÉPEN!!!!!

CsiribiriZabszalma 2011.09.21. 21:35:35

Köszönöm szépen!Nagyon jól esik,hogy én is kaptam nyereményt,ezért is sajnálom oly nagyon,hogy nem tudok élni vele.Ezért azt szeretném kérni amennyiben megoldható,hogy a nyeremény jegyeket felajánlhassam Petricsák Attila dinó krumplis történetéért.Nekem ez volt a kedvencem.Amennyiben ez nem megoldható,abban az esetben,ha megoldható akkor annak ajánlanám,aki utánam a legtöbb szavazatot kapta.Szeretném,ha a másik három döntős közül valaki részt tudna venni a hétvégi rendezvényen és egy csodás élménnyel gazdagodna.Nagyon sajnálom,hogy nekem pont most szombaton kezdődik az új suli.Szeretném,ha megtudhatnám majd,hogy végül más megkaphatta-e a jegyeket!Köszönöm még egyszer! Ildikó

Miss Daisy 2011.09.23. 18:37:45

@CsiribiriZabszalma: szia, felkínáljuk neki a lehetőséget e-mailen :) köszi az ötletet.

CsiribiriZabszalma 2011.09.23. 19:47:30

Nagyon szépen köszönöm!Nagyon sajnálom,hogy én nem tudok elmenni,de remélem,hogy itt a blogon lesz róla tudósítás:)(esetleg képekben is)
süti beállítások módosítása