Hortus Hungaricus 2011

Miss Daisy 2011.08.01. 17:17

Ne kertelj, vagyis, hogy de! Gyere el te is a Hortus Hungaricus kertészeti szakkiállításra és vásárra a SYMA Rendezvénycsarnokba szeptember 23-24-én és képezd tovább magad a kertészeti újdonságokból.

A programok is ígéretesek. Lesz kertépítő verseny, kerttervező szakmai konferencia, virágkötészeti kupa és virágkötészeti maraton, lakberendezési és dekorációs bemutatók, láncfűrészes favágó bemutató, családi és gyermekprogramok, vetélkedők, „Mi kis kertünk” óvodás minipályázat, zöldségszobrászat és kedvezményes vásár.

A kiállítás minden kertbarát álma. Növények, kertépítő és szépítő megoldások, ötletek, megoldások. A szomszéd kertje kilátogat, az biztos, és, amíg el nem következik a nagy nap, nézegessük a kiállításon készült tavalyi képeket. Van itt szépség, rendesen!

Apropo, ha szeretnél jegyet nyerni a Kiállításra, lájkold a Hortus Hungaricus Facebook oldalát, ahol 50 belépő talál gazdára augusztusban. Lájkra fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://aszomszedkertje.blog.hu/api/trackback/id/tr303117618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása