Enteriőr verseny - OMÉK 2013

Bifidus Címkék: kiállítás kert enteriőr kerttervezés omék omék 20132013.09.23. 15:05

Ahogy múlt héten felhívtuk rá a figyelmet, a hétvégén lezajlott az OMÉK. A hagyományosan mezőgazdasági kiállítás idén a Hortus Hungaricus meghiúsulása miatt egy kert szekcióval is bővült. Sajnos egy egyértelműen nem érte el a HH megszokott szintjét, de azért láttunk pár szép dolgot, amit több bejegyzésben igyekszünk megosztani veletek.

Ma a részben meghívásos alapon megrendezett Enteriőr versenyen a sor. A szervezők leírása szerint ennek célja:

"

a lakosságnak megmutatni, hogyan tudnak egy-egy meglévő lakóteret élhetőbbé, színesebbé tenni kreativitással, vagy szakértő bevonásával. Az elkészülő munkák, nem csak belső tér, hanem egy terasz, vagy külső, de közvetlenül a lakó térrel összeköttetésben álló terek berendezési lehetőségeit mutatják változatos, sokrétű, színes formában.

"

 

Ezt változó sikerrel sikerült megvalósítani. 8 darab 8-10 négyzetméteres mű készült, meglehetősen eltérő színvonalon. Voltak akik szerintünk inkább a virágkötészeti versenyre illő művekkel indultak, és kevésbé fordítottak figyelmet az összhatásra, és csak 2 esetben éreztük azt, hogy teljesen kidolgozott koncepcióval van dolgunk. Az összképtől függetlenül pár jó ötlet szinte mindenhol akadt.

IMG_5999.jpgItt látszik, hogy az alkotó kis költségvetéssel dolgozott, de mindenre gondolt. A fal és padlóburkolat segít feledtetni, hogy kiállításon járunk.

IMG_6004.jpgAz üveggyapotból (?) készült padló ötletes.

IMG_6002.jpgNem vagyunk benne biztosak, hogy ez időre elkészült...

IMG_5997.jpgVirágkötészeti kiállításra jobban illene, de szép munka.

IMG_6003.jpgKár, hogy a padlóra és a falakra nem jutott energia, de az alapötlet szép. A hosszabítóért viszont ejnyebejnye ;)

IMG_6005.jpgItt is rengeteget segít a padló, látszik, hogy minden előre ki lett gondolva. A falakért kár.

IMG_5998.jpgKedvenc ötletünk a bútorlappal jelzett stílbútor. Nagy munka lehetett ilyen szépen megcsinálni!

IMG_6001.jpgA legkompaktabb alkotás. Ilyen egy igazi tetőkert!

A bejegyzés trackback címe:

https://aszomszedkertje.blog.hu/api/trackback/id/tr105529835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TheRminator 2013.09.24. 10:31:08

Ez valami borzalom. Az első még talán, de a többi vacak
süti beállítások módosítása