Sztárkertek 1.

Bifidus Címkék: celeb sztár mel gibson kert kertészet csillag jennifer aniston sharone stone sarahh jessica parker2013.08.23. 15:00

Új sorozatunkban kicsit a bulvár vizeire evezünk. Persze ezután sem kívánunk sztárpletykákat megosztani, de allűrjeiknek és anyagi lehetőségeiknek hála hátha kapunk néhány jó ötletet a celebek világából, melyet az "egyszerű halandó" is megvalósíthat.

Rögtön itt van 4 filmcsillag, akiknek igen különböző kertjeik vannak.

sharon stone_1.jpgSharon Stone Beverly Hills-i kertje igazi dzsungel. Jól megférnek itt a hatalmas pálmák és páfrányok együtt a lankás kertben. A betont ösvény viszont nekünk nem tetszik, igazán kitalálhattak volna valami izgalmasabbat...

jennifer aniston.jpgSzintén a Los Angeles-i dombokon él Jennifer Aniston, aki bár jó pár filmben játszott már azóta, legemlékezetesebb alakítása még mindig a Jóbarátok Rachel-je. Itt nem csak kertből, de a házból is kapunk egy kis ízelítőt, melynek hatalmas teraszairól csodálhatjuk a szintén méretesnek tűnő kertet.


mel gibson.jpgA rettenthetetlen Mel Gibson connecticuti kertje sok filmjéhez hasonlóan a küzdelemről szól. Bár az olvasónak könnyen lehet hogy a SZOT üdülők hangulatát idézi az óriás sakktábla, a bábuk kivitelezése lényegesen igényesebb a fröccsöntött daraboknál.

sarah jessica parker.jpgVégül pedig következzen Sarah Jessica Parker udvara. Minden bizonnyal ő retteg legjobban a lesifotósoktól, hiszen a hatalmas fákkal és dús növényzettel takart kertbe szinte lehetetlen belátni. Csak szinte, hiszen ez a kép is elkészült valahogy.

képek innen

A bejegyzés trackback címe:

https://aszomszedkertje.blog.hu/api/trackback/id/tr215472726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása