Robotizált steampunk függőkert Németországból

Bifidus Címkék: design robot kert da vinci léggömb függőkert stempunk la machine2013.07.01. 14:56

Az Aeroflorale II képeit nézegetve egy szempillantás alatt a nyári hollywoodi látványfilmek világába csöppenhetünk. Pedig utóbbiakkal szemben a látvány itt nem a legmodernebb számítógépes grafikának, sokkal inkább kitartó kezek munkájának köszönhetőt. Sőt ami azt illeti, a legmodernebb technológiákat már csak azért sem emlegethetjük, mert a projekt még 2010-ben valósult meg a Német Bauhaus Color Fesztiválon.

la-machine-aeroflorale-ii-lead-537x387.jpg

A  stílusosan La Machine névre keresztelt francia tervező csapatot Leonardo da Vinci repülő szerkezeteinek tervei ihlették. 18 méter magas alkotásuk kecses acél lábakon ágaskodik az ég felé, hatalmas vászon ballonjaival így is nagyszerűen imitálja a repülés élményét, amit a mozgó szárnyak és a szél fújta növények csak tovább fokoznak. Merthogy az Aeroflorale II rengeteg növénynek ad otthont, melyeket a világ minden tájáról gyűjtöttek össze.

la-machine-aeroflorale-ii-2.jpg

la-machine-aeroflorale-ii-5-wwilliam.jpg

la-machine-aeroflorale-ii-6-wwilliam.jpg

la-machine-aeroflorale-ii-3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://aszomszedkertje.blog.hu/api/trackback/id/tr155386252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása