Gyönyörű katasztrófa

Bifidus Címkék: design katasztrófa egyetem fa thaiföld színes park árvíz festett fa színes fák design kert2013.05.31. 08:05

Az elmúlt ötven év legsúlyosabb árvize pusztított 2011-ben Thaiföldön, hatalmas területek kerületk víz alá, ráadásul a földrajzi adottságoknak „hála” több helyen hónapokig úgy is maradtak. Így járt sajnos a Bangkoktól északra fekvő Thammasat Egyetem Rangsit Campusa is, amit hetekig két méter magas víz borított.

thailands-university-colorful-campus.jpg

A korábban az egyetemi épületek közt fekvő gyönyörű park növényei ilyen megpróbáltatásokra természetesen nem voltak, nem is lehettek felkészülve, így a teljes növényzet elpusztult.

pb-120105-nature-da.photoblog900.jpg

Az egyetemi közösség kreativitásának hála a park a teljes helyreállításig is szép, és vitathatatlanul különleges: a lecsupaszodott fákat, színesre festették így lehelve újra életet a hónapokig elhagyatott egyetembe.

iSKt01S.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://aszomszedkertje.blog.hu/api/trackback/id/tr35310808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása