Anyák napi ajándékötletek - nem csak gyerekeknek!

Bifidus Címkék: ajándék ötlet napja anyák ajándékötlet anyák napj2013.05.03. 13:50

Az óvodás, általános iskolás évek végeztével gyakran hátrahagyjuk kreatív énünket és legközelebb akkor kézműveskedünk valamit, ha már nekünk is saját kisgyerekeink vannak. Pedig az anyák napja amellett, hogy igazán szép ünnep remek alkalmat nyújt arra is, hogy fantáziánkat kamatoztassuk. Adunk pár ötletet induló löketnek.

Orgona felturbózva

bhg-sddsA_resize.jpg

A legklasszikusabb anyák napi ajándék az orgona. Gyakran elnyílik május első vasárnapjára, de idén úgy tűnik még lesz alkalmunk szedni. Hacsak le nem veri le a nagy vihar… Ha sikerül szednünk egy szép csokrot díszítsük tovább egy szép vázával, régies bádogedénnyel, vagy szalagokkal és egyéb virágokkal.

Virágcserép, extrákkal

Mothers Day Planter - final.jpg

Szintén nem nagy feladat egy szép cserép virágot adni. Még személyesebbé tehetjük az ajándékot, ha a növényt egy egyszerű agyagcserépbe ültetjük, amit magunk dekorálunk. Egyszerűen mártsuk festékbe a felét, vagy díszítsük peremét.

2279ca6633575eeb89b251ed9a926eae.jpg

A süti mindig bejön

08d5a_fun_mothers_day_gift_ideas_kids_ddc72_mothers_day_gift_kids_ideas_Mothers-day-gift-ideas-from-kids.jpg

Mézeskalácsot sem csak karácsonykor lehet készíteni. A könnyen formára vágható süteményekkel, és az akár instant zacsis verzióban is vehető bevonókkal, mázakkal könnyen látványos és finom apróságokat készíthetünk.

A tappancsnál nincs cukibb

brown paper packages.jpg

B_footprints.jpg

Tízen évekkel ezelőtt is nagy divat volt már a kéz és lábnyomok készítése. Legtöbbször agyag vagy gipsz fali díszek formájában találkozhattunk ezekkel, de egy kis ötleteléssel sokkal szellemesebb helyekre is odanyomhatjuk a mindennél cukibb apró kis talpakat, tenyereket.

Termessz magad!

f751aa2a9bc611e2bab822000a9f3c25_7.jpg

Városi környezetben is egyre nagyobb divatja van a saját fűserek, balkonzöldségek termesztésének. Sőt egyes csomagokban a cseréptől, a magokon át a termőföldig mindent megtalálunk. Az Oázis Kertészet Paris Garden termesztő szettje is ilyen. Csak egy kis vizet és szeretetet kell hozzá adni.

A bejegyzés trackback címe:

https://aszomszedkertje.blog.hu/api/trackback/id/tr225263820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása