Képregény kertészet

Miss Daisy sofőrje 2012.01.05. 13:00

Az újrahasznosítás gondolata egyetlen kertészkedő embertől sem áll távol. Mi is lelkesen üdvözöljük a környezettudatos megoldásokat. Ha eddig nem tudtad, hogy mit is kezdj a polcon porosódó képregényeiddel, akkor most itt a megoldás. A tokiói művész, Koshi Kawachi egy gyerek fantáziáját is megszégyenítő gondolattal rukkolt elő. Már kiolvasott képregényekben - mangákban - kertészkedik. A koncepció: végy egy kiolvasott képregényt, a lapjai közé tegyél magokat, kötözd össze szorosan, majd öntözd a megszokott módon. A művész tormát termeszt ily módon, de állítólag a brokkoli és a bazsalikom is szereti a képregényeket.

Ültetnél képregénybe virágot?

Ha tetszett a poszt, csatlakozz A szomszéd kertje közösségéhez. Klikk ide.

Forrás: Koshi Kawachi

A bejegyzés trackback címe:

https://aszomszedkertje.blog.hu/api/trackback/id/tr583518644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krapulax7 2012.01.06. 08:40:50

Nem vagyok benne biztos, hogy a nyomdafesték jót tesz a növénynek, vagy azon keresztül az emberi emésztésnek. Vicces ötlet, de én nem enném meg a "termést".

A nép fia 2012.01.06. 09:27:35

Teszkós és Aldis reklámújságba nem lehet?
süti beállítások módosítása