Tippek téli estékre

Miss Daisy sofőrje 2011.11.22. 07:00

Vannak olyan problémák, melyek a kertészkedési szezon végével feledésbe merülnek, aztán a következő szezonban megint belefutunk. Ezek igazából nem is problémák, hanem apró kis bosszúságok. Az ilyen komfort csökkentő bosszúságokra, hoztam néhány könnyen kivitelezhető megoldást Martha Stewarttól, az amerikai háziasszonyok ikonjától.

Ha apró praktikákról van szó, Martha verhetetlen. Kínos bevallanom, de szinte soha nem találom a kertész kesztyűmet, amikor kellene. Ezért örültem meg az alábbi patent, akarom mondani mágneses megoldásnak. Csak két kicsi mágnes, tű, cérna és mindig megvan a kesztyű.

A másik problematika, hogy a slag vagy, ha kéznél van, akkor mindig hasra esik benne valaki a családból. Ha elrakjuk a helyére, akkor bonyolult újra és újra elővenni. Ezt könnyen megoldhatjuk néhány csavar segítségével, egy fém vödör falra szerelésével.

Nos, Martha a takarékos és egyben ízléses megoldásairól is híres. Igaz gyönyörű tároló alkalmatosságokat lehet kapni. Egy vagyonért. Egy darab vászon, egy üres műanyag vödör, némi kézügyesség és mindig kéznél lesznek a kerti szerszámok. 

Elő a szerszámokkal és készüljünk már most a tavaszra! Legalábbis fejben...

Neked milyen praktikáid vannak? A tippeket kommentben várjuk.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz A szomszéd kertje közösségéhez. Klikk ide.

Képek és tippek: www.marthastewart.com

A bejegyzés trackback címe:

https://aszomszedkertje.blog.hu/api/trackback/id/tr73371589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

t.imre63 2011.11.22. 11:08:46

Jó bejegyzés, hasznos tippek.:)
süti beállítások módosítása