Orchideák éjszakája pénteken!

Miss Daisy 2011.11.17. 14:04

Idén egy egészen különleges alkalommal indítja az Oázis az Ünnepeket! Az Orchideák éjszakáján édes finomságokkal, pezsgővel várják a vásárlókat, és természetesen rengeteg varázslatos orchideával! Az alábbiakban az Oázis felhívása olvasható.

Vásárlóinkat mindegyik Oázisban, november 18-án pénteken délután 4-től este 10 óráig várjuk ezen a különleges eseményen. Vásárlóinkat csodálatosan kivilágított áruházainkban látjuk vendégül. Jöjjön el hozzánk, koccintson ismerőseivel a gyönyörű orchideák társaságában! A következő akciók közül lehet választani.

• 2 db azonos értékű orchidea vásárlása esetén a 2.-at féláron adjuk

• Bármilyen orchidea vásárlása esetén választhat hozzá a vásárló egy maximum 5000 Ft értékű kaspót, amelyet féláron vásárolhat meg.

• Bármilyen orchidea vásárlása esetén egy 250 ml-es Oázis orchidea tápoldatot vagy egy 3 literes Oázis orchidea földet adunk ajándékba (egy vásárló egy orchideához tápot vagy földet választhat, kettő darab vásárlása esetén kettőt és így tovább)

• Minden orchidea kellék és kiegészítő (öntözőkanna, kézi párásító, orchidea támasz, csipeszek, átlátszó cserép, stb.) 20-50% kedvezménnyel.

• És egy ráadás a modern kor szellemében: az a vásárlónk, aki bejelentkezik az Oázisba a Foursquare-en és a bejelentkezését közzéteszi a Facebook-on törzsvásárlói kártyát kérhet az 50.000 Ft-os vásárlási kötelezettség nélkül.

A rendezvényen belépő és vásárlási kötelezettség nincs. Az akciók részleteiről további információ itt található. 

Képek: Pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://aszomszedkertje.blog.hu/api/trackback/id/tr613389809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

organikusviselet · http://organikusviselet.blog.hu/ 2011.11.18. 09:44:41

Kedvenc virágom olyan gyönyörűségesek. Jó tippek hogyan lehet sokáig életben tartani őket?
süti beállítások módosítása