Őszi dekor másképp

Miss Daisy 2011.09.29. 09:43

Egy szülinapi buliba voltam hivatalos. A Budapest 12. kerületében működő Villa Bagatelle meglehetősen erős dekorban. A vendéglátóhelyként üzemelő villa az étkeztetésen kívül egy kis lakber bolttal és egy pékséggel szolgál a Németvölgyi úton. A tulajdonos, Ági dekorálószenvedélye ismert. A Bagatelle egy éves bulijára a következőképpen díszítette fel a ház kertjét és a beltereket.

Érdekes a koncepció, a dekoráláshoz az ősz szezonális zöldségeit és gyümölcseit használta.

A rögtönzött hobbiveteményest kis kerttel védte a nyuszik és a rágcsálók ellen :)

A piac kincsei ízlésesen kosárba rendezve.

Almadekoráció. Sallangmentes, nincs túlgondolkodva, ugyanakkor mutatós.

Ági a beltéren is kivitelezett pár meglepő dolgot.

Pazar kompozíció, a salátalavelek kapcsán minadazonáltal érdemes megjegyezni, hogy beltéren hamar összeesnek. A káposzta ilyen téren tartósabb.

Ezt arra az esetre mondom, ha esetleg te is hasonlóképpen idéznéd meg az őszt otthonodban: káposzták, saláták, retkek, padlizsánok és fokhagymák segítségével. Jó móka ugyanakkor különleges is, érdemes kipróbálni, majd idővel felélni a dekort. Köszönjük az inspiratív tippet a Villa Bagatelle-nek.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz A szomszéd kertje Facebook közösségéhez: itt.

Fotó: Miss Daisy

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszomszedkertje.blog.hu/api/trackback/id/tr83264459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.09.29. 20:42:18

A káposztás kosár nagy nyuszi kedvenc lenne.
süti beállítások módosítása