Üvegház Legoból

Miss Daisy 2011.09.26. 18:06

A London Design Festival egy csodás alkotással örvendeztette meg a kert-és Legobarátokat. A project, miszerint a Lego jelenjen meg az illusztris, a formatervezés nagyszerűségét éltető eseményen, idejekorán megfogant a játékgyártó fejében, majd a dánok Sebastian Bergne kezébe adták a kreatív feladat kiagyalást és kivitelezését. 

Ekkor született meg a lenyűgöző project. Sebastian üvegházat emelt a Lego által gyártott ablakelemekből. A sok-sok ablak mögül ő maga kandikál ki, de alább teljes életnagyságban is megcsodálhatod a zseniális elmét. Na, ez a betakarítás, amit a kezében tart, nem a Lego üvegház gyümölcse, csupán a poén része.

A művész kreativitásából arra is futotta, hogy a földet Legóval modellezze. Hevenyészve rászórta a négyes darabkákat a növényzetre és kész is a földkupac.

Érdekes, hogy a növényeket nem Legóból építette be, hanem élő virágokat használt. Tudjuk, a Lego pazar virág, fa, hovatovább fenyő kollekciót vonultat fel dobozos termékeiben, azokból csodás minta-és édenkertek építhetők. 

Az üvegház poén Szeptember 25-ig volt megcsodálható a Covent Gardenen.

Felépüléséről itt alkothattok képet.

Lego Greenhouse by Sebastian Bergne from Dezeen on Vimeo.

Megirigyelted? Kreálj egyet magadnak otthon! Te mit ültetnél a Lego üvegházba, vajon megélne abban bármi is?

 

Ha tetszett a poszt, csatlakozz Te is a Szomszéd kertje Facebook közösségéhez itt.

 

Forrás: dezeen.com

A bejegyzés trackback címe:

https://aszomszedkertje.blog.hu/api/trackback/id/tr553258122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása