Nyírható kanapé

Miss Daisy 2011.06.21. 09:04

A természet lágy ölén heverni jó. Még jobb, ha a kertedben kialakítasz egy heverészésre alkalmas természetközeli pihenőhelyet. Ebben aztán lustálkodhatsz, erre ráömölhet a vörösbor, maradandó károsodást nem szenved. A kanapét viszont ápolni kell. Na nem, bőrtápláló vegyszerrel, a jólfésültség érdekében azonban végig kell menned rajta időnként fűnyíróval. Azt hiszem megéri a fáradtságot. Ha érdekel, hogy kivitelezheted mindezt a kertedben vagy a teraszodon, klikk ide. A metódust képekkel illusztrálva, angol leírással a tetthelyen megtalálod.

Forrás: ReadyMade

A bejegyzés trackback címe:

https://aszomszedkertje.blog.hu/api/trackback/id/tr713002209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Weöres Dániel · http://www.vatican.va/ 2011.06.21. 22:28:37

Kúrnám a luvnyát, SZILY TE MEG A FŰNYÍRÓT

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.06.22. 10:22:40

Ez már viszonylag régi ötlet. Én fűvel bevont VW bogarat láttam. visualfunhouse.com/transportation/grass-covered-camouflage-volkswagen-bettle.html

Mondjuk ez kevésbé hasznos. Főleg, amikor egy harmatos hajnalon a kedveseddel kiülsz a kertbe napfelkeltét nézni és átázik a gatyó. ;)

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2011.06.22. 10:48:06

nem szívesen nyírnám a hajlatokat :) kemény meló
süti beállítások módosítása