Turkálj a szomszéd kertjében!

Miss Daisy sofőrje 2011.05.04. 11:04

Ma egy meghívó landolt a postaládámban, amely minden bezzegkertész szívét megdobogtathatja. A fecni azért is keltette fel a figyelmemet, mert felidézte az átkos társadalmi munkáit, amelyet szabad szombatjaink egynémelyikét töltötte meg tartalommal. Az ilyen jellegű események az előző rendszerben mindig kalákában zajlottak és szintén a környezet megszépítése volt a lényegük. Faültetés az iskolában, festés a gyerek bölcsijében stb... Na, de lássuk ezt a frissen nyomott dokumentet.

"Szeretnénk Önnel/veletek együtt megtenni, ami tőlünk telik: kertészkedés a Föld napjára emlékezve 2011. május 7-én, szombaton 16-17 óráig. A Gaál József utca alsó szakaszán lévő földsávot hozzuk rendbe, melynek során mindenki talál majd magának testhezálló feladatot: gyomlálás, ültetés a kőedényekbe, kapálás, locsolás, de az is megbecsülendő, ha valaki jókedvre deríti a kis csapatot vagy a jó szomszédság hálóját szövi a résztvevők között.           

Szerszámot egyesületünk fog vinni, a többiektől azt kérjük, hogy mindenki hozzon magával belépőül a növényeknek egy üveg italt, azaz: másfél liter csapvizet.

Tisztelettel hívogatják a Városmajori Parkbarátok"

Mindig nagy lehetőség, amikor a szomszéd kertjében tudsz szabadon garázdálkodni. Élj e csodás alkalommal! :)

Képek: innen és innen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszomszedkertje.blog.hu/api/trackback/id/tr932876595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása