Okos kertész

Miss Daisy sofőrje 2011.10.12. 16:42

A minap rábukkantam egy csodás applikációra, mely teljesen lázba hozott. A Smart Gardener weboldala lenyügöző és bár lett volna más dolgom, hosszú időre a gép előtt maradtam. Az oldal készítői a kertészkedéshez, pontosabban a konyhakert tervezéséhez nyújtanak segítséget.

Az ingyenes regisztráció után megadod, hogy hány tagú a családod, mekkora a rendelkezésre álló terület. Ezután a kiválaszthatod milyen zöldségeket szeretnél termeszteni, de a programra is bízhatod a választást. Majd a program megtervezi a kertedet. 

De a java még csak most jön. Készít egy listát is, melyben heti bontásban szerepelnek a kerti tennivalók és ha akarod erről hetente e-mail értesítést küld. A baj csak az, hogy a programot Amerikára tervezték, ezért egy kis időt igénybe vett, mire kitaláltam, hogy melyik város klímája hasonlít leginkább a miénkhez (Cleveland), majd írányítószámot találtam hozzá. (A program ezt is figyelembe veszi a tervezéskor.)

SmartGardener.com Quick Tour Simply grow great food. from Smart Gardener on Vimeo.

Csodás oldal, minden Bezzegkertész figyelmére méltó applikáció ez.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz Te is blogunk Facebook közösségéhez itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://aszomszedkertje.blog.hu/api/trackback/id/tr133226154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

drtutz 2011.10.13. 07:32:29

"kis időt igénybe vett, mire kitaláltam, hogy melyik város klímája hasonlít leginkább a miénkhez, majd írányítószámot találtam hozzá"

ÉS MELYIKÉ?

a

KaPé 2011.10.13. 08:07:26

"majd írányítószámot találtam hozzá."

Egyrészt az irányítószám, másrészt akkor már beírhattad volna :P
süti beállítások módosítása