A nagy terményverseny I.

Miss Daisy 2011.08.24. 08:38

Elég béna egy nyarunk volt, de lássuk, ebben a fura időben mit termett a magyar föld. Hogy ez kiderüljön, várjuk terményfotóitokat zöldség-gyümölcs kategóriában. A 3 tagú zsűri a termények méretét és esztétikumát vizsgálja, illetve a mellé kanyarított rövid történetet, amely tartalmazza annak leírását, mitől lett annyira szép és gigászi a tök, a cukkini, a görögdinnye, a körte és a többi csodatermény.

A fotópályázatokat: szeptember 15-ig várjuk aszomszedkertje@gmail.com címre. A nyeremény az Oázis által felajánlott 20 000 forintos vásárlási utalvány. Az értékelés menete: szeptember 15 és 31. között a Szomszéd kertje Facebook falán közzé tesszük az általunk legszebbnek ítélt képeket és történeteket, amelyből egy három tagú zsűri választja ki a nyertest. A szűkített mezőnyből a zsűri kiválasztja a legjobbnak ítélt pályázatot. A győztes Oázis utalványok tulajdonosa lesz, hogy jövőre még pompásabb betakarítások részese lehessen. A nyertes nevét, aki elnyeri a Bezzegkertész címet is, október 1-én tesszük közzé a blogon. A játékon való részvétel feltétele a Szomszéd kertje Facebook fanpage tagság, ennek igazolására kérjük, küldjétek el Facebook azonosítótokat a fotó és a leírás mellé téve. Hogy meghozzuk a kedveteket a játékhoz, közlünk pár vicces zöldség-gyümölcs fotót. Nektek perze nem kell ilyen módon felpoentírozni a terményt, elég a pőre fotó. Sok szerencsét a játékhoz!

 

Ha tetszett a poszt, csatlakozz versenyzés nélkül is a Szomszéd kertje Facebook közösségéhez itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://aszomszedkertje.blog.hu/api/trackback/id/tr163175216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

1x2 · http://fogadastipp.blog.hu 2011.08.24. 19:38:35

Az a nagy tök olyan azon a traktoron, mintha le lenne eresztve:)

Gamma Leonis · http://gombamania.blogspot.com 2011.08.24. 21:33:22

logout.hu/bejegyzes/algieba/kerti_ars_poetica/hsz_1-50.html#rel_msgs

Én csak egy rutintalan hobbi kertész vagyok, aki eléggé kaotikus módon űzi eme szép emberi tevékenységet. De a blogomban lévő hozzászólásaimból kiderül, hogy tényleg szeretem a kertet és vannak sikerélményeim is. :-)

kreatívkertész 2011.08.25. 08:35:49

Szuper jók a képek, és mivel semmi rendkívülit nem termeltem, lehet hogy majd faragok valami ilyesmit, és jól becsapom a zsürit, mondván, ez így nőtt ki a földből... :D

robull1982 2011.09.06. 13:28:44

Elküldve egy pár kép:-)
süti beállítások módosítása