Izgalmas bejelentés: Környezetbarát SMART fák a Samsungtól

yoghürt Címkék: samsung tréfa április 1. okos fa2013.04.03. 08:02

Ritkán szoktunk technikai kütyükel foglalkozni, de most egy nagyszerű új terméket mutatott be a Samsung. A SMART Eco Tree-k, avagy Okos öko fák rengeteg módon javítják lakókörnyezetünk minőségét.

Légtisztítás

Az okos fák CO2- gyűjtenek be és tiszta oxigénné alakítják azt, ezzel tisztítva a levegőt. Ezzel együtt a beszívott levegőben lévő szennyeződéseket is szűrik.

FOTA (Fragrance Over-The-Air)

A FOTA, avagy „légen át terjedő aroma” technológiának hála az okos fák B-imbo-kat fejlesztenek, melyek kellemes illatanyagokat bocsátanak ki. Ez típusonként eltérő lehet, így mindenki megtalálhatja a neki tetszőt.

Samsung-Electronics-announces-availability-of-Eco-Trees-a-smart-companion-for-a-richer-sustainable-healthier-.jpg

SMART Cooling

Az okos hűtési technológiának hála a fák csökkentik környezetük hőmérsékletét, így a meleg évszakok klímaköltségein is sokat spórolhatunk, arról nem is beszélve, hogy relaxálni, ellazulni is jobban tudunk így.

SMART View

Ennek a funkciónak hála az okos fa segíthet megemelni a nézőpontunkat, aminek hála más szögből ás messzebről szemlélhetjük környwezetünket. Ez a technológia még fejlesztés alatt áll, a Samsung sajnos nem vállal felelőséget a funkció használatából eredő esetleges sérülésekért..

Tudatos Design

Az okos fák tervezésénél figyelembe vették, hogy azok passzoljanak minden lehetséges környezetbe. A Smart Color funckiónak hála pedig a fa évszakonként a hangulatunknak megfelelően változtatja a színét.  

SMART Share

Mit érne mindez persze, ha nem oszthatnánk meg az élményt. A csomagban található M-ag kiegészítőknek hála bárkivel megoszthatjuk az élményt.

Mindehhez az okos fáknak villamos energiára sincs szükségük, pusztán vizet kell biztosítanunk számunkra, hogy működőképesek maradjanak.

Samsung-Electronics-announces-availability-of-Eco-Trees-a-smart-companion-for-a-richer-sustainable-healthier.jpg

A Samsung a bejelentést 2013. április 1-én tette. ;)

Részletek itt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszomszedkertje.blog.hu/api/trackback/id/tr35188638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Netuddki. 2013.04.04. 08:47:40

3.-án már lúzerség 1.-i tréfákat puffogtatni...

Kacsura 2013.04.04. 09:00:34

Ácsi, lenyúlták az ötletemet. Én már tíz éve okos fákat ültetek a kertembe!

Stabilo 2013.04.04. 11:37:17

Nagyon jóóóóóó :))
süti beállítások módosítása