Bolondok napja idén március 22-én!

Bifidus Címkék: akció oázis bolondok napja lábméret2013.03.19. 07:58

A héten, pontosabban pénteken elérkezik a kertbarátok egyik kedvenc napja. Hogy a rendhagyó dátum miatt senki se maradjon le a nagyszerű lehetőségről, mi is elmondjuk, hogy idén március 22-én, azaz most pénteken kerül megrendezésre az Oázis Kertészet Lábméret Akciója!

Az akció hagyományosan bolondok napjához köthető, hiszen őrült nagy kedvezményekben lehet részünk. Minden vásárló annyi százalék kedvezményt kap, ahányas lába van. Persze nem csak a bohócok járnak jól, a minimális 36% kedvezmény a legkisebbeknek is jár.

Idén azonban a bolondok napja a nyuszival együtt érkezik, avagy április elseje éppen Húsvét hétfőre esik.

Szerencsére az Oázisnál időben észbe kaptak, így nem egyszerűen lefújták az akción, hanem egy bő héttel előrébb hozták.

bohóc.jpg

Elő hát a bohóc cipőkkel, és pénteken irány az Oázis! És persze ha nem akarjátok, hogy szokatlan dátum miatt bárki lemaradjon, szóljatok barátaitoknak és hívjátok meg őket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://aszomszedkertje.blog.hu/api/trackback/id/tr685141042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása