A 7 legtutibb világító kütyü

Bifidus Címkék: kutya tél esernyő kert cserép világítás dekoráció labda világító kavics2013.01.22. 08:03

Így január vége felé már biztos mindenkinek elfogyott a karácsonyi, újévi lendülete, az első igazi hó felett érzett öröm is átcsapott a fekete latyakkupacok kerülgetésébe.  Erre jön még a hír, hogy brit kutatók szerint az év legnyomasztóbb napja HIVATALOSAN IS január 3. hétfője, ami épp most van… Minden ellenünk szól hát, de mi akkor sem hagyjuk magunkat! Ha elegetek van a téli szürkeségből ti se meneküljetek  a depresszióba, hanem szerezzetek be párat a legmenőbb világító kütyükből!

Agt GLOW-CRETE

Untitled-1.jpg

Az amerikai cég által gyártott anyag a beton felső rétegébe keverve, vagy azt megfestve a legsötétebb éjjel is 12 órán keresztül mutatja nekünk az utat.

Világító körömlakk

4-Glow-in-the-Dark-Nail-Polish-by-American-Apparel.jpg

Nem túl bonyolult a képlet: ha magunkat szépnek érezzük, a világ is sokkal mosolygósabbnak fog tűnni. Érdemes hát télen több figyelmet fordítani a kozmetikára is, hátha még ilyen extravagáns világító körömlakkot is beszerezhetünk!

Kutyalaszti

6-Glow-in-the-Dark-Dog-Ball.jpg

Házi kedvenceink lelkének ápolásáról se feledkezzünk meg. A játék heteken át történő elmaradására nem indok, hogy a parkban már délután 4-kor sötét van. Egy világító, pattogós laszti garantált farokcsóválást eredményez.

Fénylő cserepek

Ambiance-Winter.jpgAmbiance-Led-Multi-Colour-Landscape-.jpgPure-Soft-High-Light-in-dark-Landscape.jpg

Az Elho világító cserepei nem bízzák felvillanyozásunkat a véletlenre. Mivel árammal működnek nem szükséges nappali világossággal „tölteni” őket, a ledeknek hála mégis környezetbarát megoldást nyújtanak. Szabadtérre, vagy a lakásban egyaránt remek hangulatot lehet velük teremteni.

A macskaszem a múlté

8-Glow-in-the-Dark-Bike-Frame-by-Pure-Fix.jpg

Lehet a KRESZ még a macskaszemek használatát teszi kötelezővé, de a jövő a világító vázé. Nem csak a mi bringánk lehet így a legmenőbb a városban, de a biztonság szempontjából sem utolsó a találmány. Nem csak vásárolni lehet ilyet, de vállalkozóbb kedvűek maguk is elkészíthetik.

 „Holdkőzet”

14-Glow-in-the-Dark-Pebbles.jpg

Na jó, a név kicsit megtévesztő, de amikor a világító kavicsokat látunk olyan érzésünk van, mintha azok a Föld kísérőjéről érkeztek volna. Nem csak a kertet de akár benti cserepeinket, fürdőszobánkat is feldobhatjuk velük.

Napozós esernyő

rainbow-glower.jpg

Bár a fénye nem mérhető a napéhoz, ez a világító esernyő garantálja, hogy borúsabb napokon is ragyogjon felettünk az ég.

A bejegyzés trackback címe:

https://aszomszedkertje.blog.hu/api/trackback/id/tr145030588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása