Fáradjunk beljebb

Miss Daisy 2011.10.31. 22:36

Ahogy hűvösödik, figyelmünk lassan a szobanövények felé fordul. A beltérbe is kell a zöld, így gondolják ezt az alább bemutatott ház gazdái is.

A belterek növényellátásával magam úgy vagyok, hogy próbálom kerülni a kommersz növényeket, persze ezeket nem mindig lehet figyelmen kívül hagyni. Nyilván azért kommerszek, mert az évtizedek, évszázadok során már bizonyítottak. Amit biztosan nem viszek a lakásba, azok a tüskés végű kaktuszok, illetve a hegyes végű növények, aloé verát sem. Negatív nyilakat lövellnek a tüskék. Az emberre állítólag a húsos és kerek levelű növények vannak jó hatással. Utóbbiak, és elsősorban pozsgásnövények begyűjtésére törekszem. Ti mivel gazdagítjátok beltereteiteket?

Képek forrása: innen

A bejegyzés trackback címe:

https://aszomszedkertje.blog.hu/api/trackback/id/tr523341217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása